Cumpara STATIE EPURARE SBR 1/6 LE Q=1 MC/ZI 48600000005 AQUACLEAN VALROM la cele mai bune preturi!
Categorii
Oferte speciale Casa inteligenta Casa inteligenta Electrice Electrice Hidro Hidro Obiecte Sanitare Obiecte Sanitare Climatizare Climatizare Termice Termice
Solutii chimice pentru instalatii Solutii chimice pentru instalatii Curte si Gradina Curte si Gradina Unelte si scule Unelte si scule
Acasa Hidro Cabina put rezervoare apa alimentare apa Fose Septice, Separatoare de Grasimi STATIE EPURARE SBR 1/6 LE Q=1 MC/ZI 48600000005 AQUACLEAN VALROM
Discount 5819 lei
*Imaginile produselor sunt cu titlu de prezentare si pot exista diferente intre produsul actual si imaginea afisata. In cazul in care semnalati o imagine eronata avem rugamintea sa ne contactati.
Promotia lunii

STATIE EPURARE SBR 1/6 LE Q=1 MC/ZI 48600000005 AQUACLEAN VALROM

Info Stoc: Sunati pentru confirmare stoc   Producator: AquaClean Valrom
Cod produs: 48600000005   Cod EAN: 2010000106433  
AquaClean Valrom
AquaClean Valrom

Valrom, liderul roman in productia sistemelor de tevi din plastic. Actionam in prezent, gandim pentru viitor.

Producem si comercializam sisteme de produse pentru retelele de alimentare cu apa rece si calda, de gaz si de canalizare, sisteme de filtrare, stocare si pompare a apei, separatoare de grasimi si de hidrocarburi, sisteme sanitare si de incalzire, oferind calitate, siguranta si eficienta.


Cumpara impreuna cu:
GARNITURA ETANSARE CAPAC CAMIN KOMPACTKIT PEHD DN640
129.00 lei
Sunati pentru confirmare stoc  
PIESA FIXARE PRELUNGIRE CAMIN DN.640 KOMPACTKIT
135.00 lei
Sunati pentru confirmare stoc  
Comanda acum si produsul ajunge in 1-7 zile
17818.00 lei cu TVA / buc
11999.00 lei cu TVA
Pretul special expira in:
Caracteristici: Promotia lunii

 AveČ›i o întrebare?

Preturile afisate sunt valabile doar la comenzile online
Atentie! Pentru ridicarea comenzii din magazin va rugam asteptati confirmarea telefonica

Accesorii Consumabile pentru Osmoza Inversa: Elemente Esentiale pentru O Calitate Superioara a Apei
Achizitioneaza prin SEAP de la Ekoinstal

Toate produsele 1 EKOINSTAL SOLAR SRL sunt disponibile pentru comanda si prin SEAP (Sistemul Electronic de Achizitii Publice).


Citeste mai mult
Contact: 0726 802 707   Email: [email protected]
Descrierea produsului

Statie epurare SBR 1/6 Valrom Aquaclean

AquaClean SBR este noua familie de ministatii compacte, destinate epurarii apelor uzate menajere, care functioneza pe principiul SBR (sequenting batch reactor).
Statia si calitatea apei epurate indeplinesc cerintele cuprinse in legislatia nationala in vigoare. Fiabilitatea si capacitatea de a asigura cerintele privind calitatea apei epurate depind de eficienta chimica/biologica si de conditiile specifice de operare (debitul si volumul de apa deversat, temperatura, compozitia apei la intrare - influent).

Unde se utilizeaza

Statia de epurare SBR 1/6 este proiectata atat pentru echiparea locuintelor noi cat si pentru re-echiparea foselor septice existente, cu un minim de modificari. In mod particular au fost proiectate sa epureze ape uzate menajere provenite din locuinte cu un debit de pana la 1.000 litri (S5/ SBR1÷6)/24 ore.
Statia poate trata numai ape uzate menajere.
Apa acumulata in statie nu trebuie sa contina substante chimice care pot dauna populatiei de bacterii.
Nu este permisa alimentarea statiei cu:

 • ape uzate industriale;
 • ape pluviale sau ape recirculate din piscine etc;
 • ape cu continut de agenti chimici agresivi, resturi petroliere, uleiuri etc.

Cum functioneaza

Statia de epurare SBR 1/6 functioneaza pe principiul SBR, folosind o combinatie de tratare cu namol activ si separare fizica prin decantare. Acest lucru se realizeaza in 4 cicluri de functionare/24 ore, fiecare in 4 etape:

 1. Alimentare - Din primul compartiment este transferata, pe principiul vaselor comunicante, apa menajera.
 2. Tratare - Odata cu alimentarea incepe functionarea pompei de aerare. Astfel este introdus in apa uzata aerul necesar epurarii biologice. Datorita sistemului ponton se asigura si o omogenizare a apei. Etapele de aerare sunt alternate cu pauze pentru a asigura nitrificarea denitrificarea in conditii optime.
 3. Sedimentare - Aerarea este oprita permitand suspensiilor solide sa sedimenteze la fundul bazinului. In zona superioara ramane doar apa limpezita.
 4. Evacuare - Apa limpezita este evacuata din statie cu pompa de evacuare. Dupa ce se incheie operatia de evacuare, pompa de alimentare va transfera namolul din compartimentul de tratare in primul compartiment, dupa care se reia ciclul de tratare.

Regimul de vacanta

Daca in etapa de alimentare nu este detectat aport de apa din primul compartiment, statia trece in regim de vacanta. Aerarea se face in cicluri mai scurte si mai dese pentru a mentine bacteriile in viata. Nu se evacueaza apa din sistem. Statia trece automat la regim normal de functionare imediat ce a fost detectat aport de apa din primul compartiment.

Avantaje

 • Versatila - poate fi livrata atat ca instalatie gata de folosit sau poate echipa bazine existente, din materiale plastice sau beton;
 • Performanta - procesul de epurare este controlat mentinand randament de epurare constant pe toata durata de utilizare;
 • Usor de montat - pontonul cu echipamentele preasamblate si bazinul din material plastic pot fi montate cu minim de investitii si efort;
 • Usor de intretinut - datorita montarii echipamentelor de tratare pe ponton;
 • Lucrari minime de mentenanta - necesita un numar minim de operatii de intretinere iar intervalul de timp la care este necesara vidanjarea este de cca 1÷2 ani;
 • Economica - unitatea detecteaza automat lipsa de apa in alimentare si trece in regim de vacanta, ceea ce determina o reducere a consumului de energie electrica;
 • Usor de operat - unitatea de comanda monitorizeaza instalatia, semnalizeaza si inregistreaza orice defectiune a echipamentelor;
 • Autorecuperare - in cazul aparitiei unei disfunctionalitati (eroare de functionare a unui echipament, cadere de tensiune, etc) panoul de comanda incearca, cu o anumita frecventa, sa reia regimul normal de functionare, semnaland in acelasi timp disfunctionalitatea.
 • Statiile de epurare aquaClean corespund performantelor impuse de EN 12566-3:2005/A1:2009

Caracteristici generale

Echipamente

Statiile din seria S/SBR sunt livrate in furnitura completa, toate echipamentele fiind pre-montate si gata de instalare.

Bazin bicameral

Este realizat din polietilena. Primul compartiment functioneaza ca volum tampon si pentru decantare. Al doilea compartiment este utilizat pentru tratarea apei uzate.

STATIE EPURARE SBR 1/6 LE Q=1 MC/ZI 48600000005 AQUACLEAN VALROM. Poza 27649

Ponton

Toate echipamentele sunt montate pe un ponton plutitor, de forma aproximativ cilindrica. Este sutinut de peretii bazinului prin intermediul unor lanturi. Inaltimea minima si maxima de flotatie sunt stabilite astfel incat sa acopere debitul de apa calculat.

STATIE EPURARE SBR 1/6 LE Q=1 MC/ZI 48600000005 AQUACLEAN VALROM. Poza 27651

Pompa de aerare

Asigura barbotarea aerului si dizolvarea oxigenului necesar populatiei de microorganisme care descompun substantele organice in componente primare.

Specificatii tehnice pompa de aerare

 • Tip: NOVAIR 200
 • Putere P1/P2: 280/180 W
 • Debit maxim aer: 6 m3/h
 • Dimensiuni: Ø × h 106 x 330 mm
 • Masa: 3.5 kg

STATIE EPURARE SBR 1/6 LE Q=1 MC/ZI 48600000005 AQUACLEAN VALROM. Poza 27652

Pompa de alimentare si pompa evacuare apa tratata

Pompa de evacuare elimina apa epurata din statie iar cea de alimentare transfera namol din compartimentul de tratare in primul compartiment si asigura prin corpul ei transferul de apa in compartimentul de epurare pe baza principiului vaselor comunicante.

Specificatii tehnice pompa alimentare si pompa evacuare apa tratata

 • Tip: NOVA 180 (DAB)
 • Putere P1/P2: 100/200 W
 • Debit maxim aer: 4.5 m3/h
 • Turatie: 2850 rotatii/min
 • Dimensiuni: Ø × h 148 x 253 mm
 • Masa: 4.5 kg

STATIE EPURARE SBR 1/6 LE Q=1 MC/ZI 48600000005 AQUACLEAN VALROM. Poza 27653

Panou de comanda

Intregul proces este comandat si supravegheat de un microprocesor, montat intr-un panou de comanda.
Pe afisaj este prezentata faza curenta si starea curenta a echipamentelor.
Sunt implementate functii de autodiagnosticare stare echipamente si recuperare automata din erori de functionare.

Atentie!

 • Pericol de alunecare si cadere in rezervor - personalul care instaleaza sau executa operatii de mentenanta va purta echipament de protectie si va evita pe cat posibil accesul in rezervor.
 • Gaze toxice - atmosfera din interiorul rezervorului poate contine gaze toxice (monoxid de carbon, metan, dioxid de carbon etc). Numai personalul care asigura intretinerea si cel al firmei producatoare sunt admise sa inspecteze rezervorul in interior si numai dupa o aerisire suficienta. Daca apare senzatia de greata sau voma parasiti zona imediat. Limitele admisibile pentru gaze sunt urmatoarele: H2 S >10 ppm; CO>40 ppm; CH4 4,4% limita de explozivitate.
 • Asistenta - de fiecare data cand o persoana intra in rezervor trebuie asistata de o alta din exterior. Niciodata nu intrati in rezervor dupa o persoana care este inconstienta, totdeauna incercati sa o extrageti afara. In oricare din situatii solicitati imediat ajutor.
 • Curatare - la interventii purtati intotdeauna echipament de protectie - imbracaminte, incaltaminte si manusi. Pe cat posibil evitati contactul cu apa uzata. Pentru curatare nu folositi instalatii cu apa de inalta presiune, presiunea din instalatia curenta de apa potabila este suficienta.

Specificatii tehnice

 • Debit maxim: 1000 litri/zi
 • CBO5: 0.3 kg/zi
 • Numar bazine: 1
 • Putere instalata: 300 W
 • Consum energetic: 500-2000 W/zi
 • Numar maxim utilizatori permanenti fara a depasi debitul pe zi: 6
 • Volum tota: 3000 l
 • Diametru intrare/iesire: DN 110 mm
 • Lungime: 2650 mm
 • Latime: 1400 mm
 • Inaltime: 1760 mm
 • Masa: 192 kg

STATIE EPURARE SBR 1/6 LE Q=1 MC/ZI 48600000005 AQUACLEAN VALROM. Poza 27654

Descarca
Parerea ta
Adauga comentariul tau
Pentru a trimite formularul trebuie sa completezi numele tau.
Pentru a trimite formularul trebuie sa completezi adresa de email.
Pentru a trimite formularul trebuie sa scrii comentariul tau.
Pentru a trimite formularul trebuie sa bifezi acordul de Termeni si conditii.
Pentru a trimite formularul trebuie sa bifati mai sus "I'm not a robot".
Alte produse din categorie
Promotia lunii
Discount 145.00 lei
944.00 lei
799.00 lei
Promotia lunii
Discount 2495.00 lei
8294.00 lei
5799.00 lei
Promotia lunii
Discount 4520.00 lei
14519.00 lei
9999.00 lei
Promotia lunii
Discount 3234.00 lei
10233.00 lei
6999.00 lei
Promotia lunii
Discount 5733.00 lei
17732.00 lei
11999.00 lei
Promotia lunii
Discount 8552.00 lei
26551.00 lei
17999.00 lei
De ce ai nevoie de un separator de grasimi? Separatorul de grasimi AquaClean - Valrom previne mirosul neplacut si colmatarea scurgerilor de apa menajera.
Lydos si PRO1 sunt noile game de boilere Ariston care vin cu o serie de tehnologii patentate care reusesc sa mareasca eficienta, dar si rezistenta in timp. Boilerele din gamele Lydos si PRO1 sunt pregatite sa furnizeze mai multa apa calda decat incalzitoarele obisnuite cu acelasi volum, astfel tu te poti bucura de dusuri mai lungi si de un confort superior. Citeste in continuare despre functia ECO EVO care iti permite sa economisesti pana la 14% din consumul de energie electrica.
Caravana Grundfos vine la magazinul Ekoinstal (Bulevardul 1 mai nr.43, comuna Berceni, Ilfov) pe data de 20 aprilie 2018 pentru a va prezenta produse si a face demonstratii practice, avand posibilitatea de a cere informatii suplimentare direct de la reprezentanti Grundfos.
Bucura-te de promotie la pompele Grundfos din magazinul Ekoinstal In perioada 2 -15 iulie 2018 te asteptam in magazinul Ekoinstal si pe site-ul nostru pentru a profita de promotia la produsele Grundfos. Gasesti pompe hidrofor premium si pachete de pompe submersibile ideale pentru confortul casei tale la preturi accesibile. Promotia este valabila in limita stocului disponibil.