Imagine campanie speciala Imagine campanie speciala
Acasa Articole Boilerele Ariston Lydos si PRO1 de acum la Ekoinstal. Economisesti pana la 14% din consumul de energie electrica

Boilerele Ariston Lydos si PRO1 de acum la Ekoinstal. Economisesti pana la 14% din consumul de energie electrica

Lydos si PRO1 sunt noile game de boilere Ariston care vin cu o serie de tehnologii patentate care reusesc sa mareasca eficienta, dar si rezistenta in timp. Boilerele din gamele Lydos si PRO1 sunt pregatite sa furnizeze mai multa apa calda decat incalzitoarele obisnuite cu acelasi volum, astfel tu te poti bucura de dusuri mai lungi si de un confort superior.

Citeste in continuare despre functia ECO EVO care iti permite sa economisesti pana la 14% din consumul de energie electrica.

Galerie foto Boilerele Ariston Lydos si PRO1 de acum la Ekoinstal. Poza 123

Proiectate de Umberto Palermo si fabricate in Italia din materiale de calitate superioara, noile game de boilere Ariston Lydos si PRO1 se remarca prin forma rotunjita, finisajele estetice elegante si fara suruburi vizibile.

Functii si tehnologii boilere Ariston Lydos si PRO1

Printre functiile si tehnologiile folosite de boilerele Lydos si PRO1 de la Ariston enumeram:

 • Tehnologia WaterPlus
 • Functia ECO EVO
 • Functiile T-MAX si DUS PREGATIT
 • Tehnologia TitanShield
 • Aplicatia AQUA ARISTON NET

Tehnologia WaterPlus

Tehnologia WaterPlus mentine apa rece in partea inferioara a rezervorului, reducand astfel amestecarea acesteia cu apa calda acumulata. Astfel se asigura cu pana la 16% mai multa apa calda disponibila, ceea ce iti permite in orice moment confortul unui dus fierbinte suplimentar. Valoare maxima este estimata in functie de model. Comparatia a fost efectuata utilizand testul V40 la temperatura maxima intre produsele actuale ATG si noile produse ATG cu functia WaterPlus.

Functia ECO EVO

Functia ECO EVO disponibila doar la modelele electronice actionata de CoreTECH memoreaza obiceiurile tale zilnice, pentru a furniza apa calda doar atunci cand ai nevoie, economisand pana la 14% din consumul de energie electrica. Estimarea este facuta in comparatie cu un incalzitor de apa obisnuit pornind de la cererea medie neta de apa calda menajera in Europa (conform studiului VHK din 2007 Ecodesign WH). Economia obtinuta difera in functie de capacitatea produsului.

Modelele pentru care este disponibila aceasta functie: Lydos Wi-Fi, Lydos Plus, Lydos Eco, PRO1 Eco, Pro1 Eco Slim.

Functiile T-MAX si DUS PREGATIT

Datorita noilor functii T-MAX si DUS PREGATIT, ai acum posibilitatea de a beneficia mai rapid de cantitatea de apa calda necesara pentru primul dus si de a vizualiza pe ecran numarul de dusuri disponibile

Tehnologia TitanShield

Tehnologia TitanShield garanteaza o durata lunga de viata a produselor si mentinerea performantelor de top in timp.

Suprafata interioara a boilerelor Ariston din gama Lydos si PRO1 sunt prevazute cu o dubla protectie impotriva coroziunii datorita proprietatilor naturale ale titanului combinate cu un anod de magneziu de dimensiuni mari.

Protectie impotriva coroziunii

Suprafata interioara a rezervorului este acoperita cu email pe baza de titan, un material anticoroziv si rezistent la rugina care previne corodarea suprafetei in contact cu apa calda. Anodul de magneziu poate opri in mod eficient procesul de oxidare a suprafetei interioare a rezervorului, prelungind astfel durata de viata a boilerului.

Bariera minerala impotriva calcarului

Datorita proprietatilor sale unice, titanul produce in mod natural o pelicula de dioxid care previne formarea calcarului pe suprafata interioara a rezervorului.

Aplicatia AQUA ARISTON NET

Aplicatia Aqua Ariston Net iti permite sa te conectezi doar la modelele de boiler Lydos Wi-Fi de oriunde te-ai afla, asigurand un maxim de confort si o economie electrica de pana la 25% fata de modelele Ariston mecanice standard.

Mai jos gasesti cateva caracteristici ale aplicatiei Aqua Ariston Net

Confort

 • Notificare DUS PREGATIT
 • Informatii disponibile despre timpul de pregatire al urmatorului dus
 • Temperatura apei actualizata permanent

Economie de energie

 • Programare saptamanala pentru a avea apa calda pregatita in momentele optime
 • Rapoarte despre consumul energetic, pentru o monitorizare permanenta a obiceiurilor de consum

Relaxare

 • Notificare in timp real atunci cand apar probleme cu sistemul, pentru a fi la curent cu starea de functionare a boilerului

 

Comanda de mai jos boilerul Ariston Lydos sau PRO1 care se potriveste cel mai bine cerintelor tare.

Produse recomandate