Cumpara SEPARATOR GRASIMI NG4 NECAROSABIL CILINDRIC ORIZONTAL 1400L L1910 H1500 48910000401 VALROM la cele mai bune preturi!
Categorii
Oferte speciale Casa inteligenta Casa inteligenta Electrice Electrice Hidro Hidro Obiecte Sanitare Obiecte Sanitare Climatizare Climatizare Termice Termice
Solutii chimice pentru instalatii Solutii chimice pentru instalatii Curte si Gradina Curte si Gradina Unelte si scule Unelte si scule
Acasa Hidro Cabina put rezervoare apa alimentare apa Fose Septice, Separatoare de Grasimi SEPARATOR GRASIMI NG4 NECAROSABIL CILINDRIC ORIZONTAL 1400L L1910 H1500 48910000401 VALROM
Discount 2283 lei
*Imaginile produselor sunt cu titlu de prezentare si pot exista diferente intre produsul actual si imaginea afisata. In cazul in care semnalati o imagine eronata avem rugamintea sa ne contactati.
Promotia lunii

SEPARATOR GRASIMI NG4 NECAROSABIL CILINDRIC ORIZONTAL 1400L L1910 H1500 48910000401 VALROM

Info Stoc: Sunati pentru confirmare stoc   Producator: AquaClean Valrom
Cod produs: 48910000401   Cod EAN: 2010000100820  
AquaClean Valrom
AquaClean Valrom

Valrom, liderul roman in productia sistemelor de tevi din plastic. Actionam in prezent, gandim pentru viitor.

Producem si comercializam sisteme de produse pentru retelele de alimentare cu apa rece si calda, de gaz si de canalizare, sisteme de filtrare, stocare si pompare a apei, separatoare de grasimi si de hidrocarburi, sisteme sanitare si de incalzire, oferind calitate, siguranta si eficienta.


Cumpara impreuna cu:
GARNITURA ETANSARE CAPAC CAMIN KOMPACTKIT PEHD DN640
129.00 lei
Sunati pentru confirmare stoc  
PIESA FIXARE PRELUNGIRE CAMIN DN.640 KOMPACTKIT
135.00 lei
Sunati pentru confirmare stoc  
Comanda acum si produsul ajunge in 1-7 zile
8673.00 lei cu TVA / buc
6390.00 lei cu TVA
Pretul special expira in:
Caracteristici: Promotia lunii

 AveČ›i o întrebare?

Preturile afisate sunt valabile doar la comenzile online
Atentie! Pentru ridicarea comenzii din magazin va rugam asteptati confirmarea telefonica

Transport in Toata Tara
Transport in Toata Tara

Transport in toata tara!

 

Accesorii Consumabile pentru Osmoza Inversa: Elemente Esentiale pentru O Calitate Superioara a Apei
Achizitioneaza prin SEAP de la Ekoinstal

Toate produsele 1 EKOINSTAL SOLAR SRL sunt disponibile pentru comanda si prin SEAP (Sistemul Electronic de Achizitii Publice).


Citeste mai mult
Contact: 0726 802 707   Email: [email protected]
Descrierea produsului

Separator grasimi NG4 orizonatal necarosabil Valrom

Separatoarele de grasimi sunt folosite pentru retinerea grasimilor din apele uzate menajere sau provenite din industria alimentara, carmangerii, cantine, etc. Scopul lor este de a proteja conductele de canalizare impotriva colmatarii. Separatoarele de grasimi se instaleaza acolo unde exista ape uzate cu continut ridicat de grasimi, cat mai aproape posibil de locul unde acestea se formeaza.

Separatorul de grasimi Valrom contine capac necarosabil.

Avantaje si beneficii

 • Rezistent la montaj ingropat, nu se deformeaza, proprietate pe care o confera forma geometrica ranforsata, nu necesita lucrari suplimentare precum cofraje, ramforsari metalice etc.;
 • Montajul subteran asigura protectia caminului in cazuri de incendiu sau acte de vandalism;
 • Usor de transportat si asamblat deoarece este confectionat din polietilena si are greutate mica in comparatie cu variantele din beton. Nu necesita echipamente speciale de ridicare;
 • Deoarece este realizat din polietilena, pentru montajele subterane acest lucru poate compensa deplasarile datorate cutremurelor sau miscarilor pamantului;
 • Usor de instalat: sunt disponibile echipamente suplimentare pentru ajustarea inaltimii la nivelul solului si pentru montarea in diferite clase de incarcare: A, B sau C. In functie de necesitati, poate fi adaptata pentru trafic carosabil sau necarosabil;
 • Instalarea este simpla iar amprenta pe sol si spatiul necesar sunt minime;
 • Fara amenzi pentru agentii economici care genereaza ape uzate cu continut ape uzate cu continut de grasimi;
 • Este ecologic deoarece polietilena poate fi reciclata la sfarsitul duratei de viata. Materialul reciclat poate fi folosit pentru fabricarea altor articole ajutand la protectia mediului inconjurator;
 • Usor de curatat si intretinut deoarece tehnologia de fabricatie produce suprafete netede, cu rugozitate mica. Astfel caminul este usor de curatat, nu faciliteaza depunerile, scurtand durata de curatare si micsorand consumul de apa;
 • Absolut insensibil la coroziune;
 • Datorita gurii de acces permite accesul usor al unei persoane in interior si asigura spatiu suficient pentru curatare.
 • Deoarece este realizat monobloc acesta este etans si nu permite infiltrari in sol. Imbinarile sunt in afara zonelor active iar acolo unde exista sunt fie sudate fie se pot etansa cu garnituri de cauciuc.
 • Nu consuma curent pentru ca functioneaza pe baza principiului de separare gravitationala;
 • Capacitate mare de stocare a aluviunilor/particulelor grosiere;
 • Rezistent la mediile chimice – polietilena este rezistenta la acizii grasi si derivatii acestora prezenti in apele uzate provenind din zona alimentara. Acesta inseamna durata mare de viata in exploatare prin lipsa coroziunii. Nu necesita tratamente de suprafata si nici sisteme de ventilatie.
 • Economic – Vidanjari mai putine, respectiv reducere costuri deoarece are o capacitate mare de stocare a aluviunilor/particulelor grosiere.
 • Fara miros deoarece este prevazut cu capac etans din polietilena.

Domeniu de utilizare

Separatoarele de grasimi aquaClean sunt folosite pentru retinerea grasimilor din apele uzate menajere sau provenite din industria alimentara, carmangerii, cantine, etc. Scopul lor este de a proteja conductele de canalizare impotriva colmatarii.
Separatoarele de grasimi se instaleaza acolo unde exista ape uzate cu continut ridicat de grasimi, cat mai aproape posibil de locul unde acestea se formeaza.

Principiu de functionare

Un separator de grasimi este parte a unui sistem care permite separarea, retinerea si ulterior indepartarea grasimilor si a uleiurilor de origine organica din apele uzate. Conform EN 1825-1, sunt considerate de origine organica grasimile si uleiurile de origine vegetala / animala care sunt putin solubile sau insolubile si sunt saponificabile. Grasimile de origine animala includ: seu, grasimi din lapte (unt, smantana, etc.), ulei de peste, etc. Grasimile de origine vegetala includ: margarina, ulei alimentar (floarea soarelui, masline, porumb), etc.

Atentie!

Grasimile si uleiurile emulsionate si dispersate fin in masa apoasa nu pot fi separate eficient in separatoarele uzuale de grasimi.
In cazul in care cerintele sunt mult mai drastice decat cele impuse de standardele in vigoare, vor fi prevazute etape ulterioare de epurare.
La separatoare subterane se recomanda ca montarea si vidanjarea sa se faca de catre personal specializat.
Asigurati-va ca ati primit toate instructiunile de montaj si intretinere in momentul achizitiei.
In separatorul de grasimi NU SE RECOMANDA deversarea de ape uzate provenite de la toalete si chiuvete de la baie. Pentru astfel de aplicatii se va utiliza o statie de epurare sau fosa septica.

Specificatii tehnice

 • Dimensiunea nominala: 4 l/s
 • Dimensiuni (L×l×h): 1910 × 1062 X 1500 mm
 • Conectari DN: 110 mm
 • Inaltimea racordurilor intrare/iesire: 470/530 mm
 • Volumul separatorului: 1400 l
 • Volumul trapei de namol: 400 l
 • Capacitatea depozitare grasimi : 200 l
 • Nivel pentru cantitate maxima de grasimi: ≈ 150 mm
 • Masa neta: 86 kg
 • Material: Polietilena
 • Capac: Necarosabil (optional se poate monta capac fonta B125 sau C250)

SEPARATOR GRASIMI NG4 CILINDRIC ORIZONTAL NECAROSABIL 1400 LITRI L1910 H1500 48910000401. Poza 19425

Descarca
Parerea ta
Adauga comentariul tau
Pentru a trimite formularul trebuie sa completezi numele tau.
Pentru a trimite formularul trebuie sa completezi adresa de email.
Pentru a trimite formularul trebuie sa scrii comentariul tau.
Pentru a trimite formularul trebuie sa bifezi acordul de Termeni si conditii.
Pentru a trimite formularul trebuie sa bifati mai sus "I'm not a robot".
Alte produse din categorie
Promotia lunii
Discount 145.00 lei
944.00 lei
799.00 lei
Promotia lunii
Discount 2895.00 lei
8294.00 lei
5399.00 lei
Promotia lunii
Discount 4820.00 lei
14519.00 lei
9699.00 lei
Promotia lunii
Discount 3134.00 lei
10233.00 lei
7099.00 lei
Promotia lunii
Discount 5342.00 lei
17732.00 lei
12390.00 lei
Promotia lunii
Discount 7961.00 lei
26551.00 lei
18590.00 lei
Promotia lunii
Discount 2027.00 lei
7776.00 lei
5749.00 lei
De ce ai nevoie de un separator de grasimi? Separatorul de grasimi AquaClean - Valrom previne mirosul neplacut si colmatarea scurgerilor de apa menajera.
Lydos si PRO1 sunt noile game de boilere Ariston care vin cu o serie de tehnologii patentate care reusesc sa mareasca eficienta, dar si rezistenta in timp. Boilerele din gamele Lydos si PRO1 sunt pregatite sa furnizeze mai multa apa calda decat incalzitoarele obisnuite cu acelasi volum, astfel tu te poti bucura de dusuri mai lungi si de un confort superior. Citeste in continuare despre functia ECO EVO care iti permite sa economisesti pana la 14% din consumul de energie electrica.
Caravana Grundfos vine la magazinul Ekoinstal (Bulevardul 1 mai nr.43, comuna Berceni, Ilfov) pe data de 20 aprilie 2018 pentru a va prezenta produse si a face demonstratii practice, avand posibilitatea de a cere informatii suplimentare direct de la reprezentanti Grundfos.
Bucura-te de promotie la pompele Grundfos din magazinul Ekoinstal In perioada 2 -15 iulie 2018 te asteptam in magazinul Ekoinstal si pe site-ul nostru pentru a profita de promotia la produsele Grundfos. Gasesti pompe hidrofor premium si pachete de pompe submersibile ideale pentru confortul casei tale la preturi accesibile. Promotia este valabila in limita stocului disponibil.