Imagine campanie speciala Imagine campanie speciala
Acasa Tevi - Fitinguri - Robineti Racorduri flexibile, tevi Inox fitinguri Teava inox flexibila DUO SOLAR DN.16 ( 3/4 ) dubla cu izolatie HT pentru panouri solare cu fir de sonda temperatura
Poza Teava inox dubla flexibila izolata DN16 pentru instalatii solare termice
*Imaginile produselor sunt cu titlu de prezentare

Teava inox flexibila DUO SOLAR DN.16 ( 3/4 ) dubla cu izolatie HT pentru panouri solare cu fir de sonda temperatura

Cod produs:   EKO4235
Info Stoc:   Stoc disponibil
Pret:   64.70 lei cu TVA / ml

Preturile si promotiile afisate sunt valabile doar pentru comenzile online in limita stocului

Inainte de a veni la magazin, verificati la telefon disponibilitatea produsului dorit

Iti doresti acest produs, dar mai ai intrebari? Contacteaza-ne la 0726 802 707

Transport in Toata Tara

Transport in toata tara!

 

Transport Gratuit Bucuresti si Ilfov

Transport Gratuit in Bucuresti si Ilfov cu Curier Ekoinstal pentru comenzile ce depasesc 600 lei in Bucuresti si 1000 lei in Ilfov.

Centrala Termica pe Gaz

O centrala termica de perete, cunoscuta si sub denumirea de centrala termica murala sau cazan mural, este un cazan montat pe un perete sau intr-o nisa putin adanca din perete, destinat producerii de agent termic necesar incalzirii si a apei calde de consum pentru o locuinta individuala. Daca aceste cazane sunt destinate numai producerii de apa calda de consum li se spun boilere.


Citeste mai mult
Achizitioneaza prin SEAP de la Ekoinstal

Toate produsele 1 EKOINSTAL SOLAR SRL sunt disponibile pentru comanda si prin SEAP (Sistemul Electronic de Achizitii Publice).


Citeste mai mult
Crezi ca apa pe care o bei contine bacterii, virusuri, nitriti si nitrati? Purifica apa prin osmoza inversa

Ce este osmoza si prin ce se deosebeste de osmoza inversa?

Osmoza este procesul de trecere a unui solvent printr-o membrana semipermeabila, care separa doua solutii de compozitii sau concentratii diferite conform definitiei din DEX.

Osmoza inversa este procesul tehnic de purificare a apei prin care, in urma aplicarii unei presiuni in partea membranei in care se regasesc ioni, saruri si minerale in forma concentrata, adica apa nefiltrata, se imping moleculele de apa spre partea cu concentratie scazuta, rezultand astfel apa filtrata.


Citeste mai mult
Contact: 0726 802 707   Email: comenzi@ekoinstal.ro
Descriere Teava inox flexibila DUO SOLAR DN.16 ( 3/4 ) dubla cu izolatie HT pentru panouri solare cu fir de sonda temperatura

Teava inox dubla flexibila izolata DN16 pentru instalatii solare termice

Traseu solar preizolat- Duo Solar EPDM 3/4"
- izolatie 14mm cu membrana EPDM pentru protectie UV
- fir electric pentru senzor temperatura
- rezista de la -50 la +180 grd Celsius

Teava inox dubla ondulata cu tuburi protectoare din cauciuc sintetic EPDM, trase in folie protectoare din PVC negru rezistent la UV, cu fir electric .

Teava flexibila de inox izolata este conceputa special pentru montajul instalatiilor solare termice. Flexibilitatea tevilor care fac conexiunea intre campul de panouri si boiler se realizeaza fara probleme iar etansarea racordurilor poate fi garantata in timp

Cablu electric pentru senzorul termic din panouri este integrat in izolatia exterioara a tevilor flexibile. temperatura maxima de lucru este de 175 C, iar presiunea maxima admisa este de 20 bar.
Preturile convenabile (mai ieftin decat teava de cupru cu izolatia adegvata) creaza mari avantaje la montaj, costuri si la sistemul de etansare a instalatiei.

La cerere va putem monta racordurile speciale pentru teava flexibila de inox.

Alte produse din categorie