fp Cumpara REDUCTOR PRESIUNE 11/4 EUROBRASS 143.114.N MALGORANI la cele mai bune preturi!
Imagine campanie speciala Imagine campanie speciala
Categorii
Casa inteligenta Casa inteligenta Electrice Electrice Hidro Hidro Obiecte Sanitare Obiecte Sanitare Electrocasnice Electrocasnice Termice Termice Electronice si Hobby Electronice si Hobby Materiale de constructii Materiale de constructii Unelte si scule Unelte si scule
Promotia lunii
*Imaginile produselor sunt cu titlu de prezentare si pot exista diferente intre produsul actual si imaginea afisata. In cazul in care semnalati o imagine eronata avem rugamintea sa ne contactati.

REDUCTOR PRESIUNE 11/4 EUROBRASS 143.114.N MALGORANI

Info Stoc: Stoc disponibil   Cod produs: 143.114.N   Producator: Malgorani
Malgorani
Malgorani

Pentru a oferi flexibilitate maximă de producție și un serviciu rapid, compania noastra are un stoc mare de produse semi-fabricate care este complet conduse de un nou software specific.

De la fondarea sa Rubinetteria Malgorani a bazat activitatea pe calitatea produselor; dezvoltarea tehnicii în producÈ›ia È™i asamblarea, utilizarea de materiale speciale È™i dispozitive de testare este continuă.


356.00 lei cu TVA / buc
338.20 lei cu TVA / buc
Rate: Libra Credit de la 20.46 lei/luna
Caracteristici: Promotia lunii
Dimensiune 1"1/4
Utilizare reductor presiune Rezidential

Preturile afisate sunt valabile doar la comenzile pe site in limita stocului disponibil.

Transport in Toata Tara

Transport in toata tara!

 

Centrala Termica pe Gaz

O centrala termica de perete, cunoscuta si sub denumirea de centrala termica murala sau cazan mural, este un cazan montat pe un perete sau intr-o nisa putin adanca din perete, destinat producerii de agent termic necesar incalzirii si a apei calde de consum pentru o locuinta individuala. Daca aceste cazane sunt destinate numai producerii de apa calda de consum li se spun boilere.


Citeste mai mult
Livrare gratuita de la Ekoinstal pentru comunele Berceni, Vidra si Cretesti

Tu stai acasa, noi livram pentru tine!

Poti comanda tot ce ai nevoie de la magazinul nostru: robineti, tevi, sare pentru dedurizatoare, absolut tot fara sa fie nevoie sa iesi din casa.


Citeste mai mult
Achizitioneaza prin SEAP de la Ekoinstal

Toate produsele 1 EKOINSTAL SOLAR SRL sunt disponibile pentru comanda si prin SEAP (Sistemul Electronic de Achizitii Publice).


Citeste mai mult
Crezi ca apa pe care o bei contine bacterii, virusuri, nitriti si nitrati? Purifica apa prin osmoza inversa

Ce este osmoza si prin ce se deosebeste de osmoza inversa?

Osmoza este procesul de trecere a unui solvent printr-o membrana semipermeabila, care separa doua solutii de compozitii sau concentratii diferite conform definitiei din DEX.

Osmoza inversa este procesul tehnic de purificare a apei prin care, in urma aplicarii unei presiuni in partea membranei in care se regasesc ioni, saruri si minerale in forma concentrata, adica apa nefiltrata, se imping moleculele de apa spre partea cu concentratie scazuta, rezultand astfel apa filtrata.


Citeste mai mult
Contact: 0726 802 707   Email: comenzi@ekoinstal.ro
Descrierea produsului

Reductor de presiune din alama EUROBRASS 143 1" 1/4

Reductor de presiune din alama:

  • prindere FF
  • locas din inox
  • nichelat

Specificatii tehnice

  • Dimensiune: 1" 1/4
  • Pn: 25
  • Reglare: 0.5 - 6
  • Temperatura maxima: 800 C
Descarca
Alte produse din categorie
Tu stai acasa, noi livram pentru tine! Poti comanda tot ce ai nevoie de la magazinul nostru: robineti, tevi, sare pentru dedurizatoare, absolut tot fara sa fie nevoie sa iesi din casa.