Imagine campanie speciala Imagine campanie speciala
Poza Termostat digital cu radiofrecventa Logictherm C3-RF. Poza 9507
*Imaginile produselor sunt cu titlu de prezentare

CRONOTERMOSTAT C3 RF FARA FIR LOGICTHERM

Cod produs:   Logictherm C3-RF
Info Stoc:   Stoc disponibil
Producator:   Logictherm
Logictherm
Logictherm

Logictherm– indispensabil unei case moderne Lucram in continuare la dezvoltarea, productia si lansarea de noi produse care sa va ajute sa economisiti energie.

A creat un brand nou, care vine sa completeze gama larga de cronotermostate comercializate in Romania. Ergonomice, fiabile, rezistente – argumente ce au facut ca produsele lor sa fie cunoscute si apreciate imediat.

  • pret accesibil
  • forme simple
  • usor de programat

Pret:   145.90 lei cu TVA / buc
Rate:
Libra Credit de la 8.83 lei/luna
Centrala Termica pe Gaz

O centrala termica de perete, cunoscuta si sub denumirea de centrala termica murala sau cazan mural, este un cazan montat pe un perete sau intr-o nisa putin adanca din perete, destinat producerii de agent termic necesar incalzirii si a apei calde de consum pentru o locuinta individuala. Daca aceste cazane sunt destinate numai producerii de apa calda de consum li se spun boilere.


Citeste mai mult
Achizitioneaza prin SEAP de la Ekoinstal

Toate produsele 1 EKOINSTAL SOLAR SRL sunt disponibile pentru comanda si prin SEAP (Sistemul Electronic de Achizitii Publice).


Citeste mai mult
Crezi ca apa pe care o bei contine bacterii, virusuri, nitriti si nitrati? Purifica apa prin osmoza inversa

Ce este osmoza si prin ce se deosebeste de osmoza inversa?

Osmoza este procesul de trecere a unui solvent printr-o membrana semipermeabila, care separa doua solutii de compozitii sau concentratii diferite conform definitiei din DEX.

Osmoza inversa este procesul tehnic de purificare a apei prin care, in urma aplicarii unei presiuni in partea membranei in care se regasesc ioni, saruri si minerale in forma concentrata, adica apa nefiltrata, se imping moleculele de apa spre partea cu concentratie scazuta, rezultand astfel apa filtrata.


Citeste mai mult
Contact: 0726 802 707   Email: comenzi@ekoinstal.ro
Descriere CRONOTERMOSTAT C3 RF FARA FIR LOGICTHERM

Termostatul de camera Logictherm C3RF foloseste un termostat mobil. Nu este necesara o legatura electrica prin cablu la cazanul de incalzire, deoarece termostatul mobil este un emitator care trimite semnale de radio frecventa receptorului. Receptorul este un modul fix legat direct la cazanul de incalzire sau instalatia de climatizare.

Receptorul primește semnalele de la termostat și comandã pornirea sau oprirea cazanului prin cablul electric conectat între receptor și cazanul de incalzire sau instalatia de climatizare.

Termostatul de cameră Logictherm C3RF este adecvat pentru comanda unui aparat de încălzire sau de climatizare, fiind compatibil cu majoritatea cazanelor de încălzire centrală comercializate în România, indiferent de tensiunea de comandă, (de 24 V sau 230 V).

Termostatul nu este programabil, dar afișajul digital permite măsurarea temperaturii și reglajul mai precis decat termostatele mecanice.

Download fisiere atasate pentru CRONOTERMOSTAT C3 RF FARA FIR LOGICTHERM
Manual de Utilizare Logictherm C3RF
Alte produse din categorie