Cumpara CAMIN APOMETRU D550 H=1100 CU CAPAC WATERKIT la cele mai bune preturi!
Categorii
Oferte speciale Casa inteligenta Casa inteligenta Electrice Electrice Hidro Hidro Obiecte Sanitare Obiecte Sanitare Climatizare Climatizare Termice Termice
Solutii chimice pentru instalatii Solutii chimice pentru instalatii Curte si Gradina Curte si Gradina Unelte si scule Unelte si scule
Acasa Hidro Cabina put rezervoare apa alimentare apa Camine apometru CAMIN APOMETRU D550 H=1100 CU CAPAC WATERKIT
*Imaginile produselor sunt cu titlu de prezentare si pot exista diferente intre produsul actual si imaginea afisata. In cazul in care semnalati o imagine eronata avem rugamintea sa ne contactati.

CAMIN APOMETRU D550 H=1100 CU CAPAC WATERKIT

Info Stoc: Sunati pentru confirmare stoc   Producator: WaterKit - Valrom
Cod produs: WAC005501110100   Cod EAN: 5948784020034  
446.00 lei cu TVA / buc

 AveČ›i o întrebare?

Preturile afisate sunt valabile doar la comenzile online
Atentie! Pentru ridicarea comenzii din magazin va rugam asteptati confirmarea telefonica

Transport in Toata Tara
Transport in Toata Tara

Transport in toata tara!

 

Garantie 5 ani
Garantie 5 ani

Acest produs beneficiaza de 5 ani Garantie.

Accesorii Consumabile pentru Osmoza Inversa: Elemente Esentiale pentru O Calitate Superioara a Apei
Achizitioneaza prin SEAP de la Ekoinstal

Toate produsele 1 EKOINSTAL SOLAR SRL sunt disponibile pentru comanda si prin SEAP (Sistemul Electronic de Achizitii Publice).


Citeste mai mult
Contact: 0726 802 707   Email: [email protected]
Descrierea produsului

Camin apometru D550 H800 Valrom WAC005500810100

Caminele pentru apometru se utilizeaza in retelele de alimentare cu apa potabila pentru contorizarea consumului de apa al locuintelor individuale. Sunt proiectate pentru instalarea ingropata, numai in zone pietonale. Caminul NU este proiectat pentru amplasare in zone cu acces auto. Este interzis accesul deasupra capacului.

Etapele montarii:

Inainte de montare verificati daca:

 • Caminul este integru fara efecte vizibile cu ochiul liber, fisuri, deformari, lovituri care ar putea avea efecte asupra functionalitatii.
 • Componentele instalatiei, la versiunea cu instalatie cu/fara contor sunt pe pozitie si nu au fost deterioratre, deplasate sau slabite imbinarile la manipulare si transport.
 • 1a. Executarea orificiilor de trecere prin camin cu ajutorul unei carote cu dimensiune corespunzatoare. Trecerile se executa in zonele plate de la baza caminului, diametral opuse.
 • 1b. Pe acestea se monteaza garniturile de etansare corespunzatoare in functie de dimensiunea bransamentului.
 • Se sapa groapa de instalare cu dimensiuni corespunzatoare in asa fel incat sa existe un spatiu de cca. 30-40 cm in jurul caminului. Cota de adancime va cuprinde inaltimea caminului fara capac la care se va adauga 15 cm, in cazul asezarii caminului pe pat de nisip, sau 10cm, in cazul asezarii caminului pe radier de beton. Solutia depinde de stabilitatea solului. Fundul gropii trebuie sa fie plat. Nota: Capacul la finalizarea montajului trebuie sa fie deasupra nivelului solului.
 • Se asterne pe fundul gropii un pat de nisip de cca 15cm sau se toarna radierul de 10 cm in functie de solutia adoptata.
 • Se aseaza caminul pe fundul gropii. Asigurati-va ca este intr-o pozitie stabila.
 • Conectarea la versiunea neasamblata: teava de bransare se trece prin garniturile de etansare corespunzatoare de la exterior spre interior. Se monteaza robinetele de izolare si contorul conform solutiei adoptate in proiect.
 • La versiunea asamblata: se conecteaza instalatia cu contor din interior la teava deja existenta cu fitinguri adecvate (se comanda separat).
 • Se executa izolarea caminului pentru protectia instalatiei si contorului la inghet, conform proiect.
 • Se umple spatiul dintre camin si peretii gropii cu straturi de 25-30cm material de umplutura – pamant compactabil fara pietre, moloz sau alte particule proeminente care pot zgaria peretii caminului sau nisip de granulatie 4/16. Fiecare strat se compacteaza cu atentie pana cand se ajunge la gradul de compactare Proctor adecvat terenului, minim 90%, astfel incat sa se umple tot spatiul din jurul caminului.

In cazul in care panza freatica depaseste limita inferioara a caminului se toarna radier de beton de cca 10 cm grosime si se betoneaza total sau partial caminul in functie de nivelul apei freatice. In cazul betonarii sprijiniti peretii caminului utilizand rame de lemn. Betonarea se face in straturi succesive de circa 20-25 cm.

Specificatii tehice:

 • H: 1117 mm
 • h1: 734 mm
 • h2: 939 mm
 • Greutate: 14 kg

CAMIN APOMETRU D550 H=1100 CU CAPAC WATERKIT. Poza 31401

Descarca
Parerea ta
Adauga comentariul tau
Pentru a trimite formularul trebuie sa completezi numele tau.
Pentru a trimite formularul trebuie sa completezi adresa de email.
Pentru a trimite formularul trebuie sa scrii comentariul tau.
Pentru a trimite formularul trebuie sa bifezi acordul de Termeni si conditii.
Pentru a trimite formularul trebuie sa bifati mai sus "I'm not a robot".
Alte produse din categorie