Cumpara BOILER TESY BILIGHT CU O SERPENTINA EXTINSA STANGA 150L GCV9SL 1504420 B11 TSRCP la cele mai bune preturi!
Categorii
Oferte speciale Casa inteligenta Casa inteligenta Electrice Electrice Hidro Hidro Obiecte Sanitare Obiecte Sanitare Climatizare Climatizare Termice Termice
Solutii chimice pentru instalatii Solutii chimice pentru instalatii Curte si Gradina Curte si Gradina Unelte si scule Unelte si scule
Acasa Termice Boilere, Acumulatoare, Puffere, Piese de schimb Boilere electrice BOILER TESY BILIGHT CU O SERPENTINA EXTINSA STANGA 150L GCV9SL 150 44 20 B11 TSRCP
*Imaginile produselor sunt cu titlu de prezentare si pot exista diferente intre produsul actual si imaginea afisata. In cazul in care semnalati o imagine eronata avem rugamintea sa ne contactati.

BOILER TESY BILIGHT CU O SERPENTINA EXTINSA STANGA 150L GCV9SL 150 44 20 B11 TSRCP

Info Stoc: Sunati pentru confirmare stoc   Producator: TESY
Cod produs: 302762   Cod EAN: 2010000110645  
TESY
TESY

Avand o echipa tanara, deschisa catre noutati, dinamica si dedicata, TESY are misiunea de a crea si fabrica produse mai bune si mai ieftine prin intelegerea evolutiei nevoilor clientilor in ceea ce priveste confortul la domiciliu si prin respectarea principiilor de corectitudine si parteneriat pentru bunastare si prosperitate in general.

A deveni lider mondial in industria de aplicatii pentru confortul casnic.


1419.00 lei cu TVA / buc

 AveČ›i o întrebare?

Preturile afisate sunt valabile doar la comenzile online
Atentie! Pentru ridicarea comenzii din magazin va rugam asteptati confirmarea telefonica

Accesorii Consumabile pentru Osmoza Inversa: Elemente Esentiale pentru O Calitate Superioara a Apei
Achizitioneaza prin SEAP de la Ekoinstal

Toate produsele 1 EKOINSTAL SOLAR SRL sunt disponibile pentru comanda si prin SEAP (Sistemul Electronic de Achizitii Publice).


Citeste mai mult
Contact: 0726 802 707   Email: [email protected]
Descrierea produsului

Boiler Tesy 150 l cu o serpentina extinsa stanga GCV9SL 150 44 20 B11 TSRCP

Boilerele din gama BiLight de la Tesy sunt construite cu scopul de a asigura necesarul de apa calda menajera pentru mai multe puncte de consum simultan si sunt dotate cu serpentine pentru conectarea la surse alternative de energie - sisteme solare, pompe de caldura, centrale termice.Aceste echipamente au incorporate o serie de functii avansate precum efectul PISTON ce asigura cu pana la 15% mai multa apa calda menajera, tehnologia INSUTECH ce pastreaza apa calda mai mult timp in rezervor si functia anti-inghet.Specific pentru aceasta gama este intrerupatorul BiLight care este plasat pe panoul de control, este prevazut cu indicatoare luminoase si permite vizualizarea a doua moduri de operare - "incalzire" si "gata de utilizare".

Efectul PISTON - mai multa apa calda menajera

Tesy a reproiectat duza de apa rece (realizata din inox), cu scopul de a crea asa-numitul efect PISTON (inovatie patentata), prin reducerea amestecului dintre apa calda si cea rece. Astfel, aparatul furnizeaza cu pana la 15% mai multa apa calda menajera.

BOILER TESY BILIGHT CU O SERPENTINA EXTINSA STANGA 150L GCV9SL 150 44 20 B11 TSRCP. Poza 39487

Tehnologia INSUTECH - izolatie mai eficienta

Echipamentul beneficiaza acum de o izolatie mai densa si uniform distribuita, cu grosimea de 32 mm, realizata din poliuretan fara CFC si HCFC. Astfel, apa calda este pastrata la o temperatura optima pe o perioada mai lunga in rezervor. Tehnologia INSUTECH elimina riscul aparitiei puntii termice intre rezervor si suportul de montaj pe perete, pierderile termice fiind micsorate cu pana la 16%.

BOILER TESY BILIGHT CU O SERPENTINA EXTINSA STANGA 150L GCV9SL 150 44 20 B11 TSRCP. Poza 39489

Intrerupatorul unic BiLight cu doua functii

Intrerupatorul BiLight este plasat pe panoul de control, aflat la baza boilerului, si are doua moduri de operare ce pot fi vizualizate la schimbarea culorii luminii de avertizare. Primul este "modul incalzire" (culoarea rosie), iar al doilea este "gata de utilizare" (culoarea albastra), ce se activeaza atunci cand temperatura apei ajunge la valoarea setata.

BOILER TESY BILIGHT CU O SERPENTINA EXTINSA STANGA 150L GCV9SL 150 44 20 B11 TSRCP. Poza 39490

Termostat reglabil usor accesibil

Controlerul mecanic al temperaturii este instalat la baza boilerului si permite reglarea facila a temperaturii dorite. Punctele de setare a temperaturii sunt marcate cu semne proeminente, usor de distins inclusiv de catre persoanele cu deficiente de vedere.

BOILER TESY BILIGHT CU O SERPENTINA EXTINSA STANGA 150L GCV9SL 150 44 20 B11 TSRCP. Poza 39488

Crystal Tech - acoperire eficienta cu email

Boilerele Tesy sunt acum mai rezistente la uzura si coroziune datorita acoperirii mai eficiente cu email (sticla ceramica) a rezervorului, printr-o distribuire mai uniforma si o aderenta mai buna la metal. Acest material contine o cantitate mai mare de titan, astfel incat boilerul rezista mai bine in timp, indiferent de proprietatile apei.

BOILER TESY BILIGHT CU O SERPENTINA EXTINSA STANGA 150L GCV9SL 150 44 20 B11 TSRCP. Poza 39482

Turbolator

Turbolatorul este un element incorporat pe intreaga lungime a serpentinei, proiectat pentru a sparge fluxul liniar al fluidului care circula prin serpentina. Astfel, rata de schimb de caldura dintre schimbatorul de caldura si apa menajera este crescuta cu pana la 26%, in functie de viteza fluxului si de temperatura fluidului de incalzire.

BOILER TESY BILIGHT CU O SERPENTINA EXTINSA STANGA 150L GCV9SL 150 44 20 B11 TSRCP. Poza 39483

Specificatii tehnice

  • Capacitate: 150 l
  • Putere nominala: 2000 W
  • Timp necesar pentru incalzire Δt 45K (15 - 60° C): 0:22 h:min
  • Temperatura maxima de functionare: 80°C
  • Presiune maxima: 6 bar
  • Racord serpentina: 3/4"
  • Lungime: 440 mm
  • Latime: 467 mm
  • Inaltime: 1315 mm
  • Tensiune alimentare: 230 V AC
Descarca
Parerea ta
Adauga comentariul tau
Pentru a trimite formularul trebuie sa completezi numele tau.
Pentru a trimite formularul trebuie sa completezi adresa de email.
Pentru a trimite formularul trebuie sa scrii comentariul tau.
Pentru a trimite formularul trebuie sa bifezi acordul de Termeni si conditii.
Pentru a trimite formularul trebuie sa bifati mai sus "I'm not a robot".
Alte produse din categorie