fp Cumpara TERMOSTAT PROGRAMABIL FARA FIR SALUS RT520RF AUTO ADAPTARE OPENTHERM RT520RF la cele mai bune preturi!
Imagine campanie speciala Imagine campanie speciala
Categorii
Casa inteligenta Casa inteligenta Electrice Electrice Electrocasnice Electrocasnice Hidro Hidro Obiecte Sanitare Obiecte Sanitare Termice Termice Electronice si Hobby Electronice si Hobby Materiale de constructii Materiale de constructii Unelte si scule Unelte si scule
Acasa Termice Automatizare Termostate Detectoare Termostete Ambient Cronotermostate Sisteme de Control TERMOSTAT PROGRAMABIL FARA FIR SALUS RT520RF AUTO ADAPTARE OPENTHERM RT520RF
Discount 7%
*Imaginile produselor sunt cu titlu de prezentare si pot exista diferente intre produsul actual si imaginea afisata. In cazul in care semnalati o imagine eronata avem rugamintea sa ne contactati.

TERMOSTAT PROGRAMABIL FARA FIR SALUS RT520RF AUTO ADAPTARE OPENTHERM RT520RF

Info Stoc: Stoc disponibil   Cod produs: RT520RF   Producator: Salus
312.00 lei cu TVA / buc
290.16 lei cu TVA / buc
Pretul special expira in:
Rate: Libra Credit de la 17.56 lei/luna
Programabil Da
Transport in Toata Tara

Transport in toata tara!

 

Garantie 5 ani

Acest produs beneficiaza de 5 ani Garantie.

Centrala Termica pe Gaz

O centrala termica de perete, cunoscuta si sub denumirea de centrala termica murala sau cazan mural, este un cazan montat pe un perete sau intr-o nisa putin adanca din perete, destinat producerii de agent termic necesar incalzirii si a apei calde de consum pentru o locuinta individuala. Daca aceste cazane sunt destinate numai producerii de apa calda de consum li se spun boilere.


Citeste mai mult
Achizitioneaza prin SEAP de la Ekoinstal

Toate produsele 1 EKOINSTAL SOLAR SRL sunt disponibile pentru comanda si prin SEAP (Sistemul Electronic de Achizitii Publice).


Citeste mai mult
Crezi ca apa pe care o bei contine bacterii, virusuri, nitriti si nitrati? Purifica apa prin osmoza inversa

Ce este osmoza si prin ce se deosebeste de osmoza inversa?

Osmoza este procesul de trecere a unui solvent printr-o membrana semipermeabila, care separa doua solutii de compozitii sau concentratii diferite conform definitiei din DEX.

Osmoza inversa este procesul tehnic de purificare a apei prin care, in urma aplicarii unei presiuni in partea membranei in care se regasesc ioni, saruri si minerale in forma concentrata, adica apa nefiltrata, se imping moleculele de apa spre partea cu concentratie scazuta, rezultand astfel apa filtrata.


Citeste mai mult
Contact: 0726 802 707   Email: comenzi@ekoinstal.ro
Descrierea produsului

Termostatul de ambient cu fir RT520RF de la Salus este atent proiectat si testat si vine in plus cu un ecran LCD mult mai intuitiv si mai mare fata de modelele din gama RT.

Datorita noii functii de compensare a sarcinii (functie activa atunci cand termostatul este conectat la o centrala termica prin protocolul Opentherm), termostatele ofera solutia cea mai eficienta din punct de vedere al costurilor.
Acestea sunt pe deplin compatibile cu cele mai exigente standarde din domeniu (ex: Boiler Plus-UK), oferind proprietarului un control al incalzirii optim, eficient si de un confort maxim.

Caracteristici

 • Conexiune Wireless 868Mhz (RT520 RF): Comunicare excelenta prin wireless efectuata din fabrica.
 • Functii de Optimizare: Start Optim si Stop Optim. Aceasta functie optimizeaza tranzitia dintre doua programe de incalzire consecutive.
 • Ecran LCD mare si intuitiv: Simplu, rapid, operare si instalare facila pentru toti utilizatorii.
 • TPI (Timp Proportional + Integral) Altgoritm cu auto-invatare: Control mai precis al incalzirii, cu confort sporit si eficienta energetica imbunatatita.
 • Clasa Erp V: Noile directive ErP impun o evaluare mai precisa a eficientei intregului sistem pentru reducerea costurilor totale de incalzire. ErP IV este un minim de referinta pentru anumite piete din UE. Termostatele din gama RT520 satisfac cu succes aceste exigente.
 • Mod Service: Termostatul poate fi programat sa afiseze o alerta pentru a se asigura ca utilizatorul este anuntat cand este necesar service-ul cazanului.
 • Cod PIN securizat: Optiunea de introducere a codului PIN pentru proprietarul/constructorul cladirii, prin care doar acesta are acces la anumite setari si meniuri.
 • Operare cu baterii: Simplu de utilizat, fara conexiune prin fir.
 • Compensare a sarcinii (doar cu centrale prevazute cu Opentherm): Functia de compensare a sarcinii este una dintre cele 4 caracteristici de economisire a energiei ce fac sistemul sa fie pe deplin compatibil cu ultimele standarde din domeniu ex. ”Boiler Plus” din Marea Britanie). Astfel, RT520 ofera solutia cea mai eficienta din punct de vedere al reducerii costurilor de incalzire. Folosind cel mai frecvent utilizat protocol de comunicare (OpenTherm), compatibil cu majoritatea cazanelor, functia de compensare a sarcinii permite utilizatorului sa isi gestioneze mai eficient incalzirea, sa reduca costurile si consumul de energie.

Detalii tehnice

 • Alimentare termostat: 2 x Baterii de tip AA
 • Alimentare receptor: 230 V
 • Interval de temperatura: 5°C ~ 33.5°C
 • Dimensiuni: 95mm x 118mm x 26mm
 • Radio Frecventa: 868Mhz (pana la 30m) Generare de coduri multiple de comunicare
 • Moduri de lucru: Incalzire sau Racire
 • Sarcina maxima de comutare: RT520RF - 16(5)A
 • Tip control: Histereza sau TPI
 • Clasa ErP:: V
Galerie video
TERMOSTAT PROGRAMABIL FARA FIR SALUS RT520RF AUTO ADAPTARE OPENTHERM
Descarca
Alte produse din categorie