Poza Termostat digital cu radiofrecventa Logictherm C3-RF. Poza 9507
*Imaginile produselor sunt cu titlu de prezentare

Termostat digital cu radiofrecventa Logictherm C3-RF

Cod produs:   Logictherm C3-RF
Producator:   Logictherm
Logictherm
Logictherm

Logictherm– indispensabil unei case moderne Lucram in continuare la dezvoltarea, productia si lansarea de noi produse care sa va ajute sa economisiti energie.

A creat un brand nou, care vine sa completeze gama larga de cronotermostate comercializate in Romania. Ergonomice, fiabile, rezistente – argumente ce au facut ca produsele lor sa fie cunoscute si apreciate imediat.

  • pret accesibil
  • forme simple
  • usor de programat

Pret:   145.90 lei cu TVA / buc

Preturile si promotiile afisate sunt valabile doar pentru comenzile online in limita stocului

Inainte de a veni la magazin, verificati la telefon disponibilitatea produsului dorit

Iti doresti acest produs, dar mai ai intrebari? Contacteaza-ne la 0726 802 707

Cum alegem un dedurizator?

   In instalatiile casnice si industriale exista diverse echipamente: centrale termice, boilere pentru producerea apei calde, masini de spalat rufe sau vase, expresoare de cafea, etc. ,care necesita o atentie deosebita in functionare datorita calitatii apei.

Fenomenul cel mai des intalnit in defectiunile aparute la aceste echipamente este colmatarea lor cu depuneri de calcar, intr-un cuvant “duritate”.

 


Citeste mai mult
Centrala Termica pe Gaz

O centrala termica de perete, cunoscuta si sub denumirea de centrala termica murala sau cazan mural, este un cazan montat pe un perete sau intr-o nisa putin adanca din perete, destinat producerii de agent termic necesar incalzirii si a apei calde de consum pentru o locuinta individuala. Daca aceste cazane sunt destinate numai producerii de apa calda de consum li se spun boilere.


Citeste mai mult
Contact: 0726 802 707   Email: comenzi@ekoinstal.ro
Descriere Termostat digital cu radiofrecventa Logictherm C3-RF

Termostatul de camera Logictherm C3RF foloseste un termostat mobil. Nu este necesara o legatura electrica prin cablu la cazanul de incalzire, deoarece termostatul mobil este un emitator care trimite semnale de radio frecventa receptorului. Receptorul este un modul fix legat direct la cazanul de incalzire sau instalatia de climatizare.

Receptorul primeşte semnalele de la termostat şi comandã pornirea sau oprirea cazanului prin cablul electric conectat între receptor şi cazanul de incalzire sau instalatia de climatizare.

Termostatul de cameră Logictherm C3RF este adecvat pentru comanda unui aparat de încălzire sau de climatizare, fiind compatibil cu majoritatea cazanelor de încălzire centrală comercializate în România, indiferent de tensiunea de comandă, (de 24 V sau 230 V).

Termostatul nu este programabil, dar afişajul digital permite măsurarea temperaturii şi reglajul mai precis decat termostatele mecanice.

Download fisiere atasate pentru Termostat digital cu radiofrecventa Logictherm C3-RF
Manual de Utilizare Logictherm C3RF
Alte produse din categorie