fp Cumpara TEAVA INOX FLEXIBILA DUO SOLAR DN.20 (1) DUBLA CU IZOLATIE HT PENTRU PANOURI SOLARE CU FIR DE SONDA TEMPERATURA la cele mai bune preturi!
Imagine campanie speciala Imagine campanie speciala
Categorii
Casa inteligenta Casa inteligenta Electrice Electrice Hidro Hidro Obiecte Sanitare Obiecte Sanitare Electrocasnice Electrocasnice Termice Termice Electronice si Hobby Electronice si Hobby Materiale de constructii Materiale de constructii Unelte si scule Unelte si scule
Acasa Hidro Tevi - Fitinguri - Robineti Racorduri flexibile apa gaz solare TEAVA INOX FLEXIBILA DUO SOLAR DN.20 (1) DUBLA CU IZOLATIE HT PENTRU PANOURI SOLARE CU FIR DE SONDA TEMPERATURA
*Imaginile produselor sunt cu titlu de prezentare si pot exista diferente intre produsul actual si imaginea afisata. In cazul in care semnalati o imagine eronata avem rugamintea sa ne contactati.

TEAVA INOX FLEXIBILA DUO SOLAR DN.20 (1) DUBLA CU IZOLATIE HT PENTRU PANOURI SOLARE CU FIR DE SONDA TEMPERATURA

Teava inox dubla flexibila izolata DN25 pentru instalatii solare termice

Traseu solar preizolat- Duo Solar EPDM 1"
- izolatie 14mm cu membrana EPDM pentru protectie UV
- fir electric pentru senzor temperatura
- rezista de la -50 la +180 grd Celsius

Info Stoc: Stoc disponibil   Cod produs: SOLAR DN.20-1  
83.00 lei cu TVA / m
Rate: Libra Credit de la 5.02 lei/luna

Preturile afisate sunt valabile doar la comenzile pe site in limita stocului disponibil.

Centrala Termica pe Gaz

O centrala termica de perete, cunoscuta si sub denumirea de centrala termica murala sau cazan mural, este un cazan montat pe un perete sau intr-o nisa putin adanca din perete, destinat producerii de agent termic necesar incalzirii si a apei calde de consum pentru o locuinta individuala. Daca aceste cazane sunt destinate numai producerii de apa calda de consum li se spun boilere.


Citeste mai mult
Livrare gratuita de la Ekoinstal pentru comunele Berceni, Vidra si Cretesti

Tu stai acasa, noi livram pentru tine!

Poti comanda tot ce ai nevoie de la magazinul nostru: robineti, tevi, sare pentru dedurizatoare, absolut tot fara sa fie nevoie sa iesi din casa.


Citeste mai mult
Achizitioneaza prin SEAP de la Ekoinstal

Toate produsele 1 EKOINSTAL SOLAR SRL sunt disponibile pentru comanda si prin SEAP (Sistemul Electronic de Achizitii Publice).


Citeste mai mult
Crezi ca apa pe care o bei contine bacterii, virusuri, nitriti si nitrati? Purifica apa prin osmoza inversa

Ce este osmoza si prin ce se deosebeste de osmoza inversa?

Osmoza este procesul de trecere a unui solvent printr-o membrana semipermeabila, care separa doua solutii de compozitii sau concentratii diferite conform definitiei din DEX.

Osmoza inversa este procesul tehnic de purificare a apei prin care, in urma aplicarii unei presiuni in partea membranei in care se regasesc ioni, saruri si minerale in forma concentrata, adica apa nefiltrata, se imping moleculele de apa spre partea cu concentratie scazuta, rezultand astfel apa filtrata.


Citeste mai mult
Contact: 0726 802 707   Email: comenzi@ekoinstal.ro
Descrierea produsului

Teava inox dubla ondulata cu tuburi protectoare din cauciuc sintetic EPDM, trase in folie protectoare din PVC negru rezistent la UV, cu fir electric .

Teava flexibila de inox izolata este conceputa special pentru montajul instalatiilor solare termice. Flexibilitatea tevilor care fac conexiunea intre campul de panouri si boiler se realizeaza fara probleme iar etansarea racordurilor poate fi garantata in timp

Cablu electric pentru senzorul termic din panouri este integrat in izolatia exterioara a tevilor flexibile. temperatura maxima de lucru este de 175 C, iar presiunea maxima admisa este de 20 bar.
Preturile convenabile ( mai ieftin si mai usor de lucrat decat teava de cupru izolata ) creaza mari avantaje la montaj, costuri si la sistemul de etansare a instalatiei.

 

La cerere va putem monta racordurile speciale pentru teava flexibila de inox.

Alte produse din categorie
Tu stai acasa, noi livram pentru tine! Poti comanda tot ce ai nevoie de la magazinul nostru: robineti, tevi, sare pentru dedurizatoare, absolut tot fara sa fie nevoie sa iesi din casa.