fp Cumpara ROBINET DUBLU COLTAR 1/2X3/8X10X3/4 ANTICALCAR COMB1MAC VITAQ la cele mai bune preturi!
Imagine campanie speciala Imagine campanie speciala
Categorii
Casa inteligenta Casa inteligenta Electrice Electrice Hidro Hidro Obiecte Sanitare Obiecte Sanitare Electrocasnice Electrocasnice Termice Termice Electronice si Hobby Electronice si Hobby Materiale de constructii Materiale de constructii Unelte si scule Unelte si scule
Acasa Obiecte Sanitare Accesorii baie,bucatarie,masini de spalat ROBINET DUBLU COLTAR 1/2X3/8X10X3/4 ANTICALCAR COMB1MAC VITAQ
*Imaginile produselor sunt cu titlu de prezentare si pot exista diferente intre produsul actual si imaginea afisata. In cazul in care semnalati o imagine eronata avem rugamintea sa ne contactati.

ROBINET DUBLU COLTAR 1/2X3/8X10X3/4 ANTICALCAR COMB1MAC VITAQ

Info Stoc: Stoc disponibil   Cod produs: COMB1MAC   Producator: Arco
Arco
Arco

ARCO este o întreprindere de familie spaniolă dedicată în proiectarea, producÈ›ia È™i vânzarea de valve, È™i sanitare, de gaz È™i a sistemelor de încălzire È™i accesorii pentru instalaÈ›ii. Compania oferă soluÈ›ii inovatoare, sigure, simple È™i durabile atât pentru uz industrial cât si rezidenÈ›ial, oferind răspunsuri eficiente la nevoile clienÈ›ilor săi, È™i astfel să contribuie la bunăstarea lor È™i a calității vieÈ›ii.


53.70 lei cu TVA / buc
Pretul special expira in:
Rate: Libra Credit de la 3.25 lei/luna

Preturile afisate sunt valabile doar la comenzile pe site in limita stocului disponibil.

Transport in Toata Tara

Transport in toata tara!

 

Centrala Termica pe Gaz

O centrala termica de perete, cunoscuta si sub denumirea de centrala termica murala sau cazan mural, este un cazan montat pe un perete sau intr-o nisa putin adanca din perete, destinat producerii de agent termic necesar incalzirii si a apei calde de consum pentru o locuinta individuala. Daca aceste cazane sunt destinate numai producerii de apa calda de consum li se spun boilere.


Citeste mai mult
Livrare gratuita de la Ekoinstal pentru comunele Berceni, Vidra si Cretesti

Tu stai acasa, noi livram pentru tine!

Poti comanda tot ce ai nevoie de la magazinul nostru: robineti, tevi, sare pentru dedurizatoare, absolut tot fara sa fie nevoie sa iesi din casa.


Citeste mai mult
Achizitioneaza prin SEAP de la Ekoinstal

Toate produsele 1 EKOINSTAL SOLAR SRL sunt disponibile pentru comanda si prin SEAP (Sistemul Electronic de Achizitii Publice).


Citeste mai mult
Crezi ca apa pe care o bei contine bacterii, virusuri, nitriti si nitrati? Purifica apa prin osmoza inversa

Ce este osmoza si prin ce se deosebeste de osmoza inversa?

Osmoza este procesul de trecere a unui solvent printr-o membrana semipermeabila, care separa doua solutii de compozitii sau concentratii diferite conform definitiei din DEX.

Osmoza inversa este procesul tehnic de purificare a apei prin care, in urma aplicarii unei presiuni in partea membranei in care se regasesc ioni, saruri si minerale in forma concentrata, adica apa nefiltrata, se imping moleculele de apa spre partea cu concentratie scazuta, rezultand astfel apa filtrata.


Citeste mai mult
Contact: 0726 802 707   Email: comenzi@ekoinstal.ro
Descrierea produsului

Se utilizeaza in instalatiile sanitare casnice, avand rolul de a inchide/deschide alimentarea cu apa a masinii de spalat haine, masinii de spalat vase, si a altor puncte de consum, pentru a realiza repararea sau inlocuirea acestuia, dupa caz.
De asemenea, este conceput pentru a reduce pierderile de presiune, zgomotul, si pentru a spori confortul. Inglobeaza solutia anticalcar “MAC”, binecunoscuta deja de la robinetii coltari gama A80.
Mecanismul interior, fabricat din materiale speciale, combinat cu manerele mecanice, minimizeaza efectul calcarului asupra robinetului.
Cei doi robineti independenti, conectati la un singur racord al instalatiei de apa potabila, asigura urmatoarele avantaje sistemului: timp de instalare redus cu 80%, numar redus de accesorii utilizate, spatiu redus pentru instalare, fiabilitate imbunatatita datorita numarului redus de conexiuni.

Specificatii tehnice

  • Diametru: 1/2" x 3/8" x 3/4"
  • Presiune de lucru max.(bar): 25
  • Finisaj: cromat
  • Material: alama
  • Diametru robinet: 1/2"x3/8"
  • Tip robinet: Robinet coltar

Modelele Combi pot inchide fluxul de apa la fiecare iesire, independent.

Alte produse din categorie