fp Cumpara RADIATOR PURMO DIN OTEL 22 600 600 10 ANI GARANTIE la cele mai bune preturi!
Imagine campanie speciala Imagine campanie speciala
Categorii
Casa inteligenta Casa inteligenta Electrice Electrice Hidro Hidro Obiecte Sanitare Obiecte Sanitare Electrocasnice Electrocasnice Termice Termice Electronice si Hobby Electronice si Hobby Materiale de constructii Materiale de constructii Unelte si scule Unelte si scule
*Imaginile produselor sunt cu titlu de prezentare si pot exista diferente intre produsul actual si imaginea afisata. In cazul in care semnalati o imagine eronata avem rugamintea sa ne contactati.

RADIATOR PURMO DIN OTEL 22 600 600 10 ANI GARANTIE

Radiatorul din otel Purmo 22 600 600 are puterea termica de 1025W la 75/65/20°C

Info Stoc: Stoc disponibil   Cod produs: R3447075X226006   Producator: Purmo
Purmo
Purmo

Purmo este marca a Rettig ICC, unul dintre liderii mondiali in productia de sisteme de incalzire. Calitatea remarcabila a produselor si parteneriatele de incredere dezvoltate reprezinta cheia succeselor firmei noastre. Prin activitatea noastra de peste 80 de ani am dobandit recunoasterea pe pietele europene ca si in tari de pe alte continente. Rettig ICC are 23 de fabrici in Europa si exporta produse in peste 50 de tari din intreaga lume.


237.00 lei cu TVA / buc
Rate: Libra Credit de la 14.34 lei/luna
Tip Radiator 22
Inaltime Radiator (mm) 600
Lungime Radiator (mm) 600

Preturile afisate sunt valabile doar la comenzile pe site in limita stocului disponibil.

Transport in Toata Tara

Transport in toata tara!

 

Garantie 10 ani

Acest produs beneficiaza de 10 ani Garantie.

Centrala Termica pe Gaz

O centrala termica de perete, cunoscuta si sub denumirea de centrala termica murala sau cazan mural, este un cazan montat pe un perete sau intr-o nisa putin adanca din perete, destinat producerii de agent termic necesar incalzirii si a apei calde de consum pentru o locuinta individuala. Daca aceste cazane sunt destinate numai producerii de apa calda de consum li se spun boilere.


Citeste mai mult
Livrare gratuita de la Ekoinstal pentru comunele Berceni, Vidra si Cretesti

Tu stai acasa, noi livram pentru tine!

Poti comanda tot ce ai nevoie de la magazinul nostru: robineti, tevi, sare pentru dedurizatoare, absolut tot fara sa fie nevoie sa iesi din casa.


Citeste mai mult
Achizitioneaza prin SEAP de la Ekoinstal

Toate produsele 1 EKOINSTAL SOLAR SRL sunt disponibile pentru comanda si prin SEAP (Sistemul Electronic de Achizitii Publice).


Citeste mai mult
Crezi ca apa pe care o bei contine bacterii, virusuri, nitriti si nitrati? Purifica apa prin osmoza inversa

Ce este osmoza si prin ce se deosebeste de osmoza inversa?

Osmoza este procesul de trecere a unui solvent printr-o membrana semipermeabila, care separa doua solutii de compozitii sau concentratii diferite conform definitiei din DEX.

Osmoza inversa este procesul tehnic de purificare a apei prin care, in urma aplicarii unei presiuni in partea membranei in care se regasesc ioni, saruri si minerale in forma concentrata, adica apa nefiltrata, se imping moleculele de apa spre partea cu concentratie scazuta, rezultand astfel apa filtrata.


Citeste mai mult
Contact: 0726 802 707   Email: comenzi@ekoinstal.ro
Descrierea produsului

Radiator Purmo din otel  22 600 600

Radiator din otel Purmo 22 600 600 10 ani garantie. Poza 5866

Radiatoarele din otel Purmo COMPACT sunt confectionate din tabla de 1,25 mm, cu un continut redus de carbon, forjat puternic si laminata la rece.

Vopsirea se face prin pulverizare electrostatica.

Include kitul de accesorii montaj.

Putere termica 75/65/20°C 1025W

Radiator din otel Purmo 22 600 600 10 ani garantie. Poza 5867

Alte produse din categorie
O centrala termica de perete, cunoscuta si sub denumirea de centrala termica murala sau cazan mural, este un cazan montat pe un perete sau intr-o nisa putin adanca din perete, destinat producerii de agent termic necesar incalzirii si a apei calde de consum pentru o locuinta individuala. Daca aceste cazane sunt destinate numai producerii de apa calda de consum li se spun boilere.
Tu stai acasa, noi livram pentru tine! Poti comanda tot ce ai nevoie de la magazinul nostru: robineti, tevi, sare pentru dedurizatoare, absolut tot fara sa fie nevoie sa iesi din casa.
Instalarea unui sistem de energie ecologic este un pas important in folosirea unor metode alternative non-poluante pentru incalzirea apei sau a locuintelor. Da, poate investitia initiala va fi mare, insa nu uita, avantajele utilizarii acestor sisteme sunt evidente: energie regenerabila si gratuita, care poate fi folosita la alimentarea locuintei dumneavoastra. Aceste sisteme sunt avantajoase in locurile unde nu exista alte mijloace de incalzire, nu necesita utilizarea de energie electrica.
Nu stii ce UPS sa iti cumperi? Alegerea unui UPS bun capabil sa iti protejeze aparatura electronica de problemele legate de tensiune (fluctuatii, intreruperi, supratensiune) poate fi o incercare avand in vedere variatia de modele, firme si pret. Trebuie sa avem in minte scopul pentru care il cumparam si cateva notiuni de baza legate de functionare.