fp Cumpara RADIATOR OTEL KORADO RADIK KLASIK 22 500 600 la cele mai bune preturi!
Imagine campanie speciala Imagine campanie speciala
Categorii
Casa inteligenta Casa inteligenta Electrice Electrice Hidro Hidro Obiecte Sanitare Obiecte Sanitare Electrocasnice Electrocasnice Termice Termice Electronice si Hobby Electronice si Hobby Materiale de constructii Materiale de constructii Unelte si scule Unelte si scule
*Imaginile produselor sunt cu titlu de prezentare si pot exista diferente intre produsul actual si imaginea afisata. In cazul in care semnalati o imagine eronata avem rugamintea sa ne contactati.

RADIATOR OTEL KORADO RADIK KLASIK 22 500 600

Radiatorul din otel KORADO  22 500 600 are puterea termica de 871 W la 75/65/20°C

Info Stoc: Stoc disponibil   Cod produs: K22500/600   Producator: Korado
Korado
Korado

Compania Ceha KORADO face parte din cei mai importanti producatori mondiali de calorifere de otel. Calitatea radiatoarelor au fost verificate de mai mult de 25 de milioane de clienÈ›i în întreaga lume. Korado profita de experienta dobandita pentru a satisface cerintele clientilor nostri.


225.00 lei cu TVA / buc
Rate: Libra Credit de la 13.61 lei/luna
Tip Radiator 22
Inaltime Radiator (mm) 500
Lungime Radiator (mm) 600

Preturile afisate sunt valabile doar la comenzile pe site in limita stocului disponibil.

Transport in Toata Tara

Transport in toata tara!

 

Transport Gratuit Bucuresti si Ilfov

Transport Gratuit in Bucuresti si Ilfov cu Curier Ekoinstal pentru comenzile ce depasesc 600 lei in Bucuresti si 1000 lei in Ilfov.

Garantie 10 ani

Acest produs beneficiaza de 10 ani Garantie.

Etichete produs:
Centrala Termica pe Gaz

O centrala termica de perete, cunoscuta si sub denumirea de centrala termica murala sau cazan mural, este un cazan montat pe un perete sau intr-o nisa putin adanca din perete, destinat producerii de agent termic necesar incalzirii si a apei calde de consum pentru o locuinta individuala. Daca aceste cazane sunt destinate numai producerii de apa calda de consum li se spun boilere.


Citeste mai mult
Livrare gratuita de la Ekoinstal pentru comunele Berceni, Vidra si Cretesti

Tu stai acasa, noi livram pentru tine!

Poti comanda tot ce ai nevoie de la magazinul nostru: robineti, tevi, sare pentru dedurizatoare, absolut tot fara sa fie nevoie sa iesi din casa.


Citeste mai mult
Achizitioneaza prin SEAP de la Ekoinstal

Toate produsele 1 EKOINSTAL SOLAR SRL sunt disponibile pentru comanda si prin SEAP (Sistemul Electronic de Achizitii Publice).


Citeste mai mult
Crezi ca apa pe care o bei contine bacterii, virusuri, nitriti si nitrati? Purifica apa prin osmoza inversa

Ce este osmoza si prin ce se deosebeste de osmoza inversa?

Osmoza este procesul de trecere a unui solvent printr-o membrana semipermeabila, care separa doua solutii de compozitii sau concentratii diferite conform definitiei din DEX.

Osmoza inversa este procesul tehnic de purificare a apei prin care, in urma aplicarii unei presiuni in partea membranei in care se regasesc ioni, saruri si minerale in forma concentrata, adica apa nefiltrata, se imping moleculele de apa spre partea cu concentratie scazuta, rezultand astfel apa filtrata.


Citeste mai mult
Contact: 0726 802 707   Email: comenzi@ekoinstal.ro
Descrierea produsului
  • Radiatoarele cu placi RADIK sunt corpuri de incalzire sub forma de placi din otel cu circulatie naturala a aerului in jurul suprafetei de radiatie.
  • Sunt fabricate in variante cu una, doua, sau trei placi.
  • Principala suprafata de radiatie este formata dintr-o placa fasonata cu caneluri orizontale si verticale.
  • Pentru sporirea puterii termice, la unele tipuri de radiatoare, in partea interioara a placii este sudata o suprafata extinsa de radiatie.

Putere termica 75/65/20*C: 871W

Alte produse din categorie
Tu stai acasa, noi livram pentru tine! Poti comanda tot ce ai nevoie de la magazinul nostru: robineti, tevi, sare pentru dedurizatoare, absolut tot fara sa fie nevoie sa iesi din casa.