Acasa Centrale Termice si Accesorii Solutii curatare centrale si instalatii NEUTRALYZER ALCALIN - Neutralizant pasivizant alcalin pentru solutii acide 1 kg
Poza NEUTRALYZER ALCALIN - Neutralizant pasivizant alcalin pentru solutii acide 1 kg
*Imaginile produselor sunt cu titlu de prezentare

NEUTRALYZER ALCALIN - Neutralizant pasivizant alcalin pentru solutii acide 1 kg

Cod produs:   LBXNTLY001
Producator:   Chemstal
Pret:   25.90 lei cu TVA
Greutate   1 kg
Solutii curatare centrale si instalatii termice   Da

Preturile si promotiile afisate sunt valabile doar pentru comenzile online in limita stocului

Inainte de a veni la magazin, verificati la telefon disponibilitatea produsului dorit

Iti doresti acest produs, dar mai ai intrebari? Contacteaza-ne la 0726 802 707

Transport in Toata Tara

Transport in toata tara!

 

Garantie 5 ani

Acest produs beneficiaza de 5 ani Garantie.

Cum alegem un dedurizator?

   In instalatiile casnice si industriale exista diverse echipamente: centrale termice, boilere pentru producerea apei calde, masini de spalat rufe sau vase, expresoare de cafea, etc. ,care necesita o atentie deosebita in functionare datorita calitatii apei.

Fenomenul cel mai des intalnit in defectiunile aparute la aceste echipamente este colmatarea lor cu depuneri de calcar, intr-un cuvant “duritate”.

 


Citeste mai mult
Centrala Termica pe Gaz

O centrala termica de perete, cunoscuta si sub denumirea de centrala termica murala sau cazan mural, este un cazan montat pe un perete sau intr-o nisa putin adanca din perete, destinat producerii de agent termic necesar incalzirii si a apei calde de consum pentru o locuinta individuala. Daca aceste cazane sunt destinate numai producerii de apa calda de consum li se spun boilere.


Citeste mai mult
Contact: 0726 802 707   Email: comenzi@ekoinstal.ro
Descriere NEUTRALYZER ALCALIN - Neutralizant pasivizant alcalin pentru solutii acide 1 kg

Neutralizant sub forma de pulbere cu proprietati bazice ( alcaline ) care asigura neutralizarea reziduurilor acide ramase in instalatie in urma curatarii depunerilor cu dezincrustanti acizi din gama CHEMSTAL. Utilizarea produsului are si rolul de pasivizant ( evita ruginirea) al elementelor de fier/otel/fonta, pana la umplerea instalatiei cu fluid termic. In vederea deversarii in conditii de siguranta mediului a solutiei de dezincrustant uzat, utilizati Neutralyzer pana la pH neutru 6,5- 7,5. Produsul nu ataca garniturile de cauciuc, fierul, otelul, fonta, cupru, inox, aluminiu.

Mod de utilizare:

a) Procedura de neutralizare a resturilor acide din instalatie: Se dilueaza produsul cu apa la temperatura camerei in proportie de 1%-4% si se circula solutia in instalatie. Se evacueaza in acelasi recipient in care s-a colectat dezincrustantul uzat cu care s-a efectuat spalarea instalatiei.Se clateste cu apa din abundenta.

b) Procedura de neutralizare a resturilor acide de dezincrustant uzat Se masoara pH-ul solutiei rezultate din combinarea dezincrustantului uzat si a solutiei de NEUTRALYZER, cu Kitul de testare a aciditatii ( pH) sau pH-metrul . In cazul in care solutia este acida, se corecteaza prin adaugare de NEUTRALYZER solid, pana la pH 6,5-7,5, dupa care se evacueaza la canalizare.

Produs recomandat uzului profesional.

Alte produse din categorie