Imagine campanie speciala Imagine campanie speciala
Acasa Centrale Termice si Accesorii Centrale pe Gaz in Condensatie CENTRALA CONDENSARE GENUS ONE 24 +KIT EVACUARE ARISTON
Poza Centrala termica in condensatie Ariston Genus One Net 24 kit evacuare inclus. Poza 9162
*Imaginile produselor sunt cu titlu de prezentare

CENTRALA CONDENSARE GENUS ONE 24 +KIT EVACUARE ARISTON

Cod produs:   3301018
Info Stoc:   Stoc limitat
Producator:   Ariston
Ariston
Ariston

Distribuitor autorizat Ariston


Comercializam produsele Ariston. Oferim servicii de asistenta, logistica si instalare. Te tinem la curent cu toate promotiile si serviciile oferite de catre Ariston astfel incat sa oferim un plus de confort in casa ta.


Pret:   3690.00 lei cu TVA / buc
Rate:
Libra Credit de la 120.77 lei/luna
Tip Centrala   Incalzire cu Apa Calda Menajera
Putere (kW)   23-25 kW
Transport in Toata Tara

Transport in toata tara!

 

Transport Gratuit Bucuresti si Ilfov

Transport Gratuit in Bucuresti si Ilfov cu Curier Ekoinstal pentru comenzile ce depasesc 600 lei in Bucuresti si 1000 lei in Ilfov.

Garantie 3 ani

Acest produs beneficiaza de 3 ani Garantie.

Etichete produs:
Centrala Termica pe Gaz

O centrala termica de perete, cunoscuta si sub denumirea de centrala termica murala sau cazan mural, este un cazan montat pe un perete sau intr-o nisa putin adanca din perete, destinat producerii de agent termic necesar incalzirii si a apei calde de consum pentru o locuinta individuala. Daca aceste cazane sunt destinate numai producerii de apa calda de consum li se spun boilere.


Citeste mai mult
Achizitioneaza prin SEAP de la Ekoinstal

Toate produsele 1 EKOINSTAL SOLAR SRL sunt disponibile pentru comanda si prin SEAP (Sistemul Electronic de Achizitii Publice).


Citeste mai mult
Crezi ca apa pe care o bei contine bacterii, virusuri, nitriti si nitrati? Purifica apa prin osmoza inversa

Ce este osmoza si prin ce se deosebeste de osmoza inversa?

Osmoza este procesul de trecere a unui solvent printr-o membrana semipermeabila, care separa doua solutii de compozitii sau concentratii diferite conform definitiei din DEX.

Osmoza inversa este procesul tehnic de purificare a apei prin care, in urma aplicarii unei presiuni in partea membranei in care se regasesc ioni, saruri si minerale in forma concentrata, adica apa nefiltrata, se imping moleculele de apa spre partea cu concentratie scazuta, rezultand astfel apa filtrata.


Citeste mai mult
Contact: 0726 802 707   Email: comenzi@ekoinstal.ro
Descriere CENTRALA CONDENSARE GENUS ONE 24 +KIT EVACUARE ARISTON

Centrala termica pe gaz in condensatie Ariston Genus One 24 kit evacuare inclus

Centrala Ariston Genus ONE 24 face parte din noua generatie a tehnologiei de incalzire in condensare ONE de la Ariston si vine cu noi caracteristici tehnice pentru eficienta, combustie perfecta si o utilizare simplificata.

Centrala Ariston Genus One are un nou schimbator de caldura XtraTech, proiectat pentru eficienta crescuta si performante stabile ale echipamentului. Sistemul Ignition System asigura ardere perfecta, atat pentru GPL, dar si pentru gaz natural.

Centrala Ariston Genus One 24 este versiune combinata pentru incalzirea spatiilor, dar si pentru prepararea apei calde menajere. Este o centrala murala de apartament, fiabila, eficienta si care vine cu un design nou, impactant.

Centrala termica pe gaz in condensatie Ariston Genus ONE 24 cu schimbator de caldura de ultima generatie XTRATECH

Centrala termica Ariston Genus One functioneaza avand la baza principiul condensarii si pentru maxima eficienta este prevazuta cu un nou schimbator de caldura, Xtratech, sub brand si patent propriu Ariston.
Prin noua tehnologie Xtratech, schimbatorul de caldura fabricat din otel-inox centrala este mai eficienta, reduce obstructiile in circuit si creste fiabilitatea echipamentului, pastrand un nivel de performanta constant.

Centrala Ariston Genus One 24 cu noul noul schimbator XtraTech aduce utilizatorului:

 • Rezistenta crescuta datorita modului in care sectiunea tevilor este redimensionata cu 142%
 • Scade pierderea de sarcina
 • Scade riscul de blocare a circulatiei in circuit, asigurand durabilitatea echipamentului.
 • Centrala este mai usor de intretinut

O alta noutate la categoria de centrale ONE este Ignition system. Acesta eficientizeaza ardere pentru diferite tipuri de gaz, asigurand constanta in functionare si crescand durata de viata a echipamentului.
Prin imbinarea noilor tehnologii implementate, modelul de centrala Ariston Genus One 24 atinge eficienta sezoniera a centralei de pana 94%, fiind una dintre cele mai performante tehnologii pe segment.

Centrala Ariston GENUS ONE - Tehnologie pentru eficienta

 • Centrala murala in condensatie cu putere nominala 24 kW
 • Ultima generatie in sisteme de ardere eficiente Ignition Systems care permite arderea diferitor tipuri de gaze fara modificari tehnice.
 • Schimbator de caldura nou Xtratech care prin performantele crescute asigura fiabilitate si eficienta crescuta
 • Eficienta sezoniera de 94%, randament de top pe acest segment de centrale termice, fiind incadrata in clasa A de eficienta energetica
 • Plaja de modulare 1:10 pentru eficientizarea consumului de energie electrica
 • Conectivitate inteligenta prin sistemul de conectivitate BusBridge Net care permite interconectarea mai multor echipamente smart Ariston. Este o optiune pentru maxim confort si care asigura scaderea cheltuielilor aferente combustibilului gazos
 • Functii auto, confort, programare orara, autodiagnoza pentru exploatare simplificata si eficienta
 • Display modern LCD prietenos, intuitiv de reglat, oferind informatii cuprinzatoare despre sistem inclusiv informatii de autodiagnoza.
Download fisiere atasate pentru CENTRALA CONDENSARE GENUS ONE 24 +KIT EVACUARE ARISTON
Centrala termica pe gaz in condensatie Ariston Genus One 24 kit evacuare inclus - Fisa tehnica Centrala termica pe gaz in condensatie Ariston Genus One 24 kit evacuare inclus - Manual de utilizare Centrala termica pe gaz in condensatie Ariston Genus One 24 kit evacuare inclus - Instructiuni de instalare si utilizare
Alte produse din categorie
Articole recomandate
Nu stii ce UPS sa iti cumperi? Alegerea unui UPS bun capabil sa iti protejeze aparatura electronica de problemele legate de tensiune (fluctuatii, intreruperi, supratensiune) poate fi o incercare avand in vedere variatia de modele, firme si pret. Trebuie sa avem in minte scopul pentru care il cumparam si cateva notiuni de baza legate de functionare.
Placut, confortabil, eficienta energetica! Sunt multe motive bune pentru instalarea incalzirii suprafatelor REHAU! Aflati aici avantajele incalzirii suprafetelor REHAU:   Faceti incalzire in locuinta Dumneavoastra!Spre deosebire de radiatoarele traditionale, o incalzire de suprafata ajuta la o distributie uniforma a caldurii. O temperatura de aproximativ 20 de grade este suficienta pentru a atinge un conform termic placut. Aceasta revendica si economiseste energie: Chiar cu doua grade mai putin la temperatura camerei se pot economisi pana la 10 la suta din costurile de incalzire.