Imagine campanie speciala Imagine campanie speciala
Acasa Achizitie SEAP Achizitioneaza prin SEAP de la Ekoinstal

Achizitioneaza prin SEAP de la Ekoinstal

Toate produsele 1 EKOINSTAL SOLAR SRL sunt disponibile pentru comanda si prin SEAP (Sistemul Electronic de Achizitii Publice).

Galerie foto Achizitioneaza prin SEAP de la Ekoinstal. Poza 94

Ne mandrim ca suntem inregistrati si in SEAP. Orice produs din magazinul online pe care doriti sa-l procurati este disponibil pentru comanda si prin platforma SEAP de achizitii publice si licitatii electronice. Trebuie doar sa discutam inainte pentru a intelege/recomanda solutia OPTIMA si a afla cantitatea de materiale si echipamente dorita, iar de restul ne ocupam noi.

Daca reprezentati o institutie publica, gradinita, scoala, liceu, facultate/universitate, unitate militara, primarie, muzeu, prefectura, regie autonoma, alta forma de companie detinuta de stat, daca participati in licitatii unde aveti nevoie de transparenta in achizitiile publice, va putem ajuta cu identificarea produselor care va intereseaza in SEAP. Mai mult, pentru astfel de achizitii prin SEAP am deschis si cont in Trezorerie.

Pentru orice intrebari referitoare la achizitii de produse prin SEAP va rugam sa contactati un reprezentat al 1 EKOINSTAL SOLAR SRL la office@ekoinstal.ro sau telefon 0723.227.043. Vom gasi impreuna solutia cea mai buna.

DATE DE IDENTIFICARE:

S.C. 1 EKOINSTAL SOLAR S.R.L.

C.U.I.: RO28002028
Numar Registrul Comertului: J40/1259/2011
Adresa: Str. Vigoniei nr.8, Bl. 10, sc.7, sector 5, Bucuresti

Cont trezorerie: RO98TREZ7055069XXX008664
Sucursala: Trezoreria SECTOR 5